Test: Lexus LS500h

Lexus heeft zijn vlaggenschip LS daar verbeterd waar dat het meest nodig was. Met een nieuw infotainmentsysteem en een volgens de Japanners prettiger werkende aandrijflijn bindt hij opnieuw de strijd aan met de (Duitse) concurrentie in het premiumsegment.

Verbeterpunten zijn er echt wel, zo concludeerden we halverwege 2020 aan het slot van de vorige test met de Lexus LS. We hadden het daarbij over de aandrijflijn die zo nu en dan zenuwachtig was en het touchpad waarmee je de multimedia moest bedienen. We zullen zeker niet beweren dat Lexus naar aanleiding van onze test aan de slag is gegaan met zijn topmodel, maar het is wel opvallend dat juist deze punten – infotainment en aandrijflijn – bij de facelift stevig zijn aangepakt. Aan de buitenkant is trouwens ook het nodige gewijzigd, al is de LS zo’n zeldzaamheid en blijft de uitstraling dusdanig intact dat dit niet eens meteen opvalt. Lexus monteert een compleet andere voorbumper met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy