Subaru Forester Wilderness is los

Zoals verwacht is de Subaru Forester de tweede Subaru die de Wilderniss-behandeling krijgt. De modelvariant wordt in de VS gelanceerd, gelijktijdig met de eerder in Japan aangekondigde faceliftversie.

‘Wilderness’ is de naam die Subaru begin dit jaar op een extra ruige versie van de Outback plakte. Die auto is daarmee best opmerkelijk, aangezien het om een opgeruigde versie gaat van een auto die weinig meer is dan een opgeruigde versie van de (weliswaar niet-bestaande) Legacy Wagon. Bent u daar nog?
Bij de Forester is de boel wat dat betreft iets overzichtelijker. De middelgrote Cross-over krijgt zoals verwacht ook de Wilderness-behandeling. Net als bij de Outback wordt de auto gepresenteerd in een helder blauw met gele …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy