Floating Motors: ‘auto’s’ voor op het water

Nu het dit weekend eindelijk eens aardig weer lijkt te worden, moeten we het hebben over bootjes. Meer specifiek de bootjes van Floating Motors, want die zien eruit als… auto’s!

Floating Motors heeft dé oplossing voor klassiekerliefhebbers die hun hobby maar lastig kunnen loslaten. Het Italiaanse bedrijf presenteert digitaal een uitgebreide reeks bootjes met het uiterlijk van iconische automodellen.
We zien een Fiat 500 ‘Jolly’, een klassieke Mini, een Volkswagen T1-bus, een Porsche 550 Spyder, een Jaguar E-Type, een Ferrari 328, een Mercedes-Benz 300SL ‘Gullwing’ en de oranje Dodge Charger van de Dukes of Hazzard voorbijkomen in de digitale beeldengalerij. Onder ‘nu leverbaar’ zijn op dit moment echter alleen de Fiat, de Mini, de Porsche en de Jaguar te vinden. Behalve de keuze voor een model en een kleur kan er ook worden gekozen uit verschillende …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *