‘Extra leuk dat de F1 in Nederland is, of maakt het niet uit?’ – AutoWeek Podcast

De Formule1 strijkt dit weekend neer in Nederland en Marco en Roy ontkomen natuurlijk niet het daarover te hebben in de podcast van deze week. Uiteraard kennen ze het circuit in Zandvoort goed, maar welke F1-banen hebben ze nog meer gereden?
Daarnaast bespreken ze de IAA die deze week is terwijl autobeurzen steeds minder belangrijk lijken te worden. Ook worden de G63 AMG en de nieuwe Hyundai i20 behandeld.
Luisteren kan hieronder of via je eigen favoriete podcast-app, veel plezier!

Ook in 2021 gaan we gewoon verder met de Uitlaat, om wat dieper in te gaan op ons werk hier bij AutoWeek. Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook via Apple Podcast, Spotify, TuneIN, Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy