DS 9 als E-Tense 250 en E-Tense 4×4 360

De DS 9 staat net een halfjaar bij de dealers, maar DS gooit nu al het complete gamma om. De aanvankelijk gepresenteerde E-Tense 225 maakt daarbij plaats voor twee nieuwe uitvoeringen, die meer vermogen bieden, verder komen op stroom en in één geval zelfs over vierwielaandrijving beschikken.

Dat het niet bij de DS 9 E-Tense 225 zou blijven, was vanaf het begin bekend. DS besluit nu echter om die uitvoering maar helemaal te laten varen, waarmee de ‘225’ wordt toegevoegd aan het groeiende lijstje van auto’s en uitvoeringen die slechts kort zijn geleverd. In plaats van de plug-inhybride die eind 2020 op de prijslijst verscheen, krijgen we nu een DS 9 E-Tense 250 en een DS 9 E-Tense 360 voorgeschoteld.
Grotere accu
Wie een beetje thuis is in de typenamen van het voormalige PSA, weet dat de nieuwe versies …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *