Dacia Jogger: zevenpersoons, heel veel ruimte

Dacia laat de allereerste Logan MCV herleven in de vorm van de Dacia Jogger. Net nieuwe model is bijzonder ruim, bijzonder praktisch en biedt plaats aan maximaal zeven inzittenden.

De Jogger is nieuw, maar niet helemaal. Het is in feite namelijk ‘gewoon’ de stationwagonversie van de nieuwe Sandero en Logan, maar dan wel een extreem ruime variant. Precies, net zoals de eerste Logan MCV dat in 2006 was. Ook nu is de auto veel langer dan zijn uitgangspunt en groeit de wielbasis flink mee. Ten opzichte van de in Nederland bekende Sandero, een hatchback, groeit de wielbasis met 29 centimeter en de hele koets zelfs met 45. Ook in de hoogte is de Jogger flink groter dan de auto waarop hij is gebaseerd. Het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *