BMW X3/iX3 (2021) – Facelift Friday

In juni trok BMW het doek van een strakgetrokken versie van de X3. Vier jaar na de introductie van de derde generatie is dat niet zo bijzonder, maar voor de elektrische BMW iX3 kwam de facelift wel erg snel.

Eerst even dit: wat voor de X3 geldt, gaat eigenlijk ook op voor de X4. Het hogere cijfers in die naam is bij BMW immers weinig meer dan een manier om aan te geven dat het om een auto met een aflopende daklijn gaat. Inderdaad is ook de X4 recent voorzien van een gladgestreken voorgevel. Lees dus gerust ‘X4’ waar X3 staat, als die daklijn je ding is.
De X3 in kwestie is die van de derde generatie, die in 2017 werd onthuld. BMW heeft een vrij voorspelbaar faceliftbeleid, waarbij in principe ieder model halverwege de levenscyclus een zogenaamde ‘Life Cycle Impulse’, ofwel LCI, ontvang. Bij de X3 is die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy