Prijs Skoda Enyaq iV 80x met 265 pk bekend

De elektrische Skoda Enyaq iV is vanaf begin 2022 ook leverbaar als 80X. De Skoda Enyaq iV 80X is direct de sterkste versie die je van de elektrische SUV kunt krijgen, maar zal dat waarschijnlijk niet lang blijven.

Wij de prijslijst van de elektrische Enyaq iV doorneemt, komt daarop al diverse aandrijflijnen tegen. Zo is de elektrische SUV er als Enyaq iV 60 en als iV 80. Die eerste heeft een 180 pk sterke elektromotor en een 58 kWh accu, de tweede is 204 pk sterk en heeft een 77 kWh accu in zijn bodem. Allebei zijn het achterwielaandrijvers. Skoda breidt het leveringsgamma van de Enyaq iV nu uit met een vierwielaangedreven variant: de iV 80X.
De Skoda Enyaq iV 80X heeft twee samen 265 pk en 425 Nm sterke elektromotoren die de SUV in 6,9 seconden aan een snelheid van 100 km/h helpen. Net als de iV 60 heeft de iV 80X de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy