Land Rover Defender in speciale James Bond-uitvoering

De vorige Land Rover Defender heeft in menig actiefilm in letterlijke zin een rol gespeeld en ook voor de actuele generatie Defender is een flinke rol weggelegd. De Defender treedt op in de aanstaande James Bond-film No Time To Die. Om dat te vieren komt Land Rover met een speciale editie van de allerdikste Defender die je kunt kopen, de versie met V8.

Land Rover gaat in totaal 300 zogenoemde Bond Editions van de Defender 90 en 110 maken. De Bond Edition is een door Land Rovers SV Bespoke-afdeling samengestelde variant op basis van de oppermachtige Defender V8. Inderdaad, het type met 525 pk en 625 Nm sterke 5.0 liter V8 met supercharger.
De James Bond Edition is geïnspireerd op de Defenders die in de aanstaande James Bond-film No Time to Die in actie komen. Vanbuiten herken je de auto onder meer aan de wel heel sinistere verschijning. De James Bond Edition heeft onder meer het Extended Black Pack, waarmee alles dat in het zwart …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy