Komst nieuwe Tesla Roadster uitgesteld

Wie met smart op de nieuwe Tesla Roadster zit te wachten, wordt door Tesla-topman Elon Musk teleurgesteld. De in 2017 in concept-vorm getoond tweede generatie Tesla Roadster komt namelijk niet in 2022, maar in 2023 op de markt.

In 2017 liet Tesla de eerste digitale platen van de nieuwe Roadster zien, een auto die als laatste van een reeks aangekondigde nieuwkomers op de markt zou komen. Inmiddels rijden volumemodellen als de Model 3 en Model Y al even rond en begin vorig jaar kondigde Musk dan ook aan dat de nieuwe Roadster in 2022 op de weg zou verschijnen. Dat gaat niet gebeuren. Op Twitter zegt de goedgebekte Tesla-CEO Elon Musk namelijk dat tekorten bij toeleveranciers ervoor hebben gezorgd dat de auto niet gereed is voor 2022.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy