Gefacelifte BMW 8-serie Coupé op pad

De BMW 8-serie staat op het punt een zogenaamde Life Cycle Impulse (LCI) te ontvangen. Een facelift dus, de 8-serie Coupé is immers al sinds medio 2018 op de markt. Op een nieuwe set spionagefoto’s is de bijgeschaafde 8-serie Coupé vanuit alle hoeken te zien.

BMW legt de 8-serie Coupé binnenkort op de snijtafel. De een jaar na de 8-serie Coupé geïntroduceerde 8-serie Gran Coupé is al eens met drukverband om z’n snuit voorbij de lens van onze spionagefotograaf gereden en nu is ook de 8-serie Coupé aan de beurt om een facelift te ontvangen.
Wie geen fan is van de heftige grille die BMW auto’s als de 4-serie en iX heeft gegeven, kan rustig blijven ademhalen. De vernieuwde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy