BMW i Vision Circular: nieuw studiemodel te zien bij IAA

BMW wil niet alleen auto’s op de markt brengen die zelf geen uitstoot veroorzaken, maar ook het proces van productie tot recycling meer klimaatneutraal maken. De i Vision Circular, een nieuw studiemodel dat bij de IAA in München te bewonderen zal zijn, belichaamt dat. 

Komende week zal BMW in München de i Vision Circular tonen. Een conceptauto die in het teken staat van de circulaire economy. Kort door de bocht een auto die zo klimaatneutraal mogelijk tot stand komt. BMW geeft aan dat het werk maakt van het op die manier produceren van toekomstige EV’s en etaleert de mogelijkheden op dat gebied met de i Vision Circular. “…die belichaamt BMW’s ambitieuze bewering de meest duurzame fabrikant voor individuele premium mobiliteit te zijn,” zo omschrijft BMW de i Vision Circular.
We krijgen een kleine voorproef op de i Vision Circular in een foto waarop de schaduw van de auto te zien is. In grote lijnen is daaraan al te zien dat het een behoorlijk anders …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy