Audi Grandsphere: autonome superlimo

Audi presenteert de tweede auto in een reeks van drie ‘-sphere’-concepts. De Audi Grandsphere is een luxe, uiteraard elektrische limousine die volgens Audi realistischer is dan het lijkt.

De Audi Grandsphere – de fabrikant schrijft het zonder hoofdletter, maar wij doen het maar even zo – is met recht een limousine, want met 5,35 meter is hij langer dan een A8L. De Grandsphere wint het ook van die lange A8 als het gaat om wielbasis, maar is wel zo’n 10 cm lager. Dat levert een uiterst langgerekt profiel op, wat nog wordt geaccentueerd door het feit dat de zijruitpartij in tweeën is gesplitst en daarmee lager lijkt dan hij werkelijk is. Dit Subaru SVX-achtige stijlkenmerk is door Audi in een andere vorm al eerder toegepast,

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy