AC Cars komt met elektrische Ace RS

De na diverse faillissementen en heroplevingen weer actieve Engelse fabrikant AC Cars is tegenwoordig druk met het bouwen van volledig elektrische Cobra’s. De Cobra is veruit het bekendste model van AC Cars, maar ook diens voorganger mag er zeker wezen. Het is die Ace waar het huidige AC Cars nu elektrische versies van gaat produceren.

Het huidige AC Cars heeft al meermaals elektrische versies van de Cobra gepresenteerd en nu breidt de voortzetting van een van de oudste Engelse automerken zijn portfolio uit met de elektrische AC Ace RS. De originele Ace moet je wat kort door de bocht genomen zien als de tussen 1953 en 1963 gebouwde voorganger van de legendarische Cobra, een open tweezitter die de dichte Aceca kort na z’n introductie naast zich kreeg. De Ace werd aanvankelijk geleverd met een uit de stal van AC zelf afkomstige …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy