Ruimte van belang in het C-segment

Nieuwe parkeerplaatsen hebben een NEN-norm van 2,4m en eigenlijk is een breedte van 2,5 meter gewenst. Dat is natuurlijk niet zomaar, het heeft te maken met het feit dat de gemiddelde auto groter wordt. Zo is de gemiddelde middenklasser tegenwoordig breder dan 2 meter. Het kan de zakelijke rijder namelijk niet groot genoeg. De hatcback […]

Nieuwe parkeerplaatsen hebben een NEN-norm van 2,4m en eigenlijk is een breedte van 2,5 meter gewenst. Dat is natuurlijk niet zomaar, het heeft te maken met het feit dat de gemiddelde auto groter wordt. Zo is de gemiddelde middenklasser tegenwoordig breder dan 2 meter. Het kan de zakelijke rijder namelijk niet groot genoeg.
De hatcback station SUV evolutie
Aan het begin van 2000 waren het de stationwagens die in populariteit toenamen. De zakelijke rijder kon toen al extra ruimte waarderen. Vooral bij dagjes weg en vakanties werd hier optimaal gebruik van gemaakt. Door de jaren heen zijn de auto’s eigenlijk alleen maar groter geworden. Het ene na het andere merk lanceerde een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy