Opel Astra: motoren en specificaties bekend

De nieuwe zesde generatie Opel Astra is per oktober te bestellen en staat begin volgend jaar bij de dealers. Direct bij de marktintroductie is de Astra te krijgen met twee plug-in hybride aandrijflijnen, al verschijnen er ook twee reguliere benzinemotoren én een dieselmotor op de prijslijst.

De in juli gepresenteerde nieuwe Opel Astra is voor het eerst een technisch broertje van de Peugeot 308 en DS 4, ook is het de eerste Astra die als plug-in hybride wordt geleverd. Direct na de marktintroductie, die begin volgend jaar plaatsvindt, is de Astra beschikbaar met 180 pk en 225 pk sterke plug-in hybride aandrijflijnen.
Die eerste heeft een 150 pk benzinemotor die samenwerkt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy