Morgan komt met nieuwe 3 Wheeler

Morgan heeft de 3 Wheeler inmiddels uitgezwaaid, maar liefhebbers van even oncomfortabel als historisch verantwoordt stuitergenot kunnen opgelucht ademhalen: Morgan komt gewoon met een nieuwe 3 Wheeler!

In november 2020 kuste Morgan de 3 Wheeler met een speciale editie vaarwel. De eigenwijze driewieler met tussen de voorwielen gehangen V2-motorfietsmotor hoeft het niet lang zonder opvolger te doen. Morgan bevestigt namelijk dat het testwerk met de nieuwe 3 Wheeler al in volle gang is en stuurt als bewijs daarvan een stel foto’s de wereld in.
De nieuwe 3 Wheeler breekt op een belangrijk vlak met zijn voorganger. De V2-motorfietsmotor wordt namelijk ingeruild voor een atmosferische driecilinder die afkomstig is van de planken van Ford. Morgan kan dat helemaal goedpraten. Hoewel

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy