Elektrische Opel Astra-e komt in 2023

Opel belicht de motoren waarmee de tot op het kleinste moertje nieuwe Astra begin volgend jaar bij de dealer staat. Groot nieuws daarbij: Opel komt met een volledig elektrische Astra, een auto die in 2023 bij de dealers staat en Astra-e gaat heten.

De nieuwe Astra werd in juli gepresenteerd. Daarbij belichtte Opel de zesde generatie al behoorlijk uitgebreid, al liet het nog even onder de pet met welke aandrijflijnen de Astra leverbaar wordt. Zojuist maakte Opel bekend dat de Astra allereerst op de markt komt met twee benzinemotoren, een dieselmotor en twee plug-in hybride aandrijflijnen . Per oktober kunnen de eerste bestellingen worden gedaan. Maar dan het grote nieuws: per 2023 krijgt het gamma versterking met de volledig elektrische Astra-e.
De jongste Opel Astra is het technische broertje van de begin dit jaar gepresenteerde derde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy