Cupra UrbanRebel: brutale vooruitblik op compacte EV

Maak kennis met de Cupra UrbanRebel Concept, een zwaar bespoilerde elektrische hatchback waarmee Cupra een beroep doet op je inbeeldingsvermogen. Denk het uitbundige spoilerwerk namelijk weg, en je hebt de basisvorm van een compacte EV voor je die vanaf omstreeks 2025 onder de ID3’s van deze wereld wordt gepositioneerd.

Seat brengt in 2025 een compact elektrisch model op de markt dat het ook voor diverse merken van de Volkswagen Groep gaat bouwen. Dat betekent dus dat merken als Volkswagen, Cupra en waarschijnlijk ook Skoda elk een soortgelijke compacte EV krijgen. Cupra blikt met deze UrbanRebel Concept vooruit op die op stapel staande compacte hatchback, al doen de Spanjaarden dat natuurlijk op geheel eigen wijze.
Cupra UrbanRebel
De UrbanRebel Concept is namelijk een weldadig met spoilers volgehangen en op spectaculair schoeisel gezette verschijning. Wie de heftige bumpers, de schreeuwerige wielen en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy