Klachten over ‘laadherrie’ Ford Mustang Mach-E

Er komen steeds meer klachten binnen over het geluid dat de elektrische Ford Mustang Mach-E maakt tijdens het opladen. Een inwoner van Gouda noemt het geluid zelfs ronduit ‘ondraaglijk’. Ford erkent het probleem en heeft ook al een mogelijke oplossing paraat.

“Als die auto staat te laden is het echt niet te doen om buiten te zitten”, meldt Gouwenaar Jacky Spaargaren Sassenburg. “Sterker nog, met de buitendeur op een kier is het ook binnen nauwelijks vol te houden”. De tuin van Jacky grenst dan ook aan een laadpaal die door buurtbewoners van de Goudse nieuwbouwwijk wordt gedeeld. Twee van die buurtbewoners rijden een Ford Mustang Mach-E, en het is specifiek dat type auto dat de overlast veroorzaakt. “Er zijn wel andere auto’s die wat beluid maken bij het laden, maar lang niet zo erg als deze Ford”, meldt Jacky. De meeste andere EV’s hoor je volgens hem zelfs nauwelijks. Sassenburg meldde het probleem al bij Ford, de gemeente en de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy