Aston Martin DBX Hybrid gespot

Dit is ‘gewoon’ een Aston Martin DBX, zonder camouflage. Het ‘Prototype Vehicle’ op flank en kont en de gele sticker op de achterruit vertellen echter een ander verhaal: deze Aston Martin DBX is een hybride.

Een plug-inhybride zelfs, of PHEV, als we de geruchten op de achtergrond mogen geloven. Volgens Autocar heeft Aston Martin namelijk al bevestigd dat zo’n stekkerversie er komt, gebaseerd op de 4,0-liter grote biturbo AMG-V8 die nu ook al in de DBX te vinden is. Dat is ook logisch, want Mercedes-AMG werkt zelf ook aan een plug-inhybride op basis van deze motor. In de AMG GT 4-door komt die aandrijflijn straks tot een systeemvermogen van maar liefst 815 pk, al is het zeker denkbaar dat Aston Martin voor een anders afgesteld geheel gaat. Ook een afgezwakte versie, gebaseerd op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy