Vernieuwde Kia Ceed op de prijslijst

De inkt van de brochure van de vernieuwde Kia Ceed-familie is nog niet droog, of de Nederlandse importeur maakt de prijzen van de vernieuwde Ceed Hatchback, Ceed Sportwagon en ProCeed al bekend. De vernieuwde Ceeds zijn per direct te bestellen en staan vanaf oktober bij de dealers.

Op de XCeed na werd de complete Ceed-familie in juli dit jaar gefacelift. Tijdens die bijsnijsessie kreeg vooral de Hatchback aandacht. Net als de Sportswagon en Proceed kreeg die vijfdeurs een vernieuwd front met een anders ingetekende grille, koplampen met een gewijzigde indeling én vers bumperwerk aangemeten. Daarbij ontvingen de GT- en GT-Line-smaken van de Ceed Hatchback bijzondere achterlichten, waarbij de ledmodules in een honingraatmotief werden geplaatst. Voor de aangescherpte Ceed reken he minstens € 24.095 af.
Uitvoeringen
Voor die 24 mille drukt de Kia-dealer je de sleutels van de Ceed Hatchback in handen, die in dat geval is uitgevoerd als ComfortLine en voorzien van een 120 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *