Ford Bronco Pick-up afgeschoten

De in de Verenigde Staten bijzonder warm ontvangen nieuwe Ford Bronco krijgt geen pick-upbroertje. Hoewel de komst van de Bronco met open laadbak nooit officieel was aangekondigd, melden bronnen aan Automotive News dat die er wel degelijk waren.

Met de herboren Bronco heeft Ford een met retrodesign doorspekte en toch vrij utilitaire offroader op z’n Amerikaanse menukaart staan, een auto waarmee Ford de wapens geladen heeft om roet in het eten van Jeeps Wrangler te gooien. De Wrangler heeft in de vorm van de Gladiator een pick-upbroer en ook de Bronco zou een versie met een open laadbak krijgen. Dat feestje gaat niet door, zo melden bronnen aan Automotive News.
Hoewel Ford nooit zelf heeft aangekondigd dat het de achterkant van de Bronco zou openknippen, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy