Elektrische stadsauto Cupra klaar voor IAA

De IAA van München is het autopodium waarop Cupra een wel heel heftige vooruitblik op een nieuw elektrisch model voorstelt. De nieuwe concept-car luistert naar de naam UrbanRebel Concept en een van dat studiemodel afgeleide productiemodel komt in 2025 op de markt.

Cupra heeft een heftig uitgedoste concept-car klaarstaan voor de IAA van München die in de eerste week van september z’n poorten opent. Het merk laat alvast een teaserplaat zien van de UrbanRebel geheten showauto. Wat daarop is te zien, doet ons enigszins denken aan de achterkant van de Civic-Type R zoals die in 2014 werd gepresenteerd, al wordt de UrbanRebel een compleet ander soort auto.
Niet in de laatste plaats omdat de UrbanRebel een elektrische aandrijflijn krijgt. Volgens Cupra geeft het mer de UrbanRebel een vooruitblik op een ‘urban performance car’. De uiteindelijk van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy