Beestachtige plug-in hybride Mercedes-AMG GT 4-Door te zien

Mercedes-AMG heeft een eerste afbeelding vrijgegeven van een heftige plug-in hybride versie van de AMG GT 4-Door. Die stekkersporter beleeft z’n publieksdebuut binnenkort tijdens de IAA van München.

Ook Mercedes-AMG kan niet om elektrificatie heen en het is een absolute topversie van de Mercedes-AMG GT 4-Door die het spits mag afbijten. De extra intense plug-in hybride AMG GT 4-Door gaat waarschijnlijk voluit Mercedes-AMG GT 4-Door 73 heten. Ook de toevoeging 63e valt echter niet uit te sluiten.
Mercedes-AMG gaf eerder al aan dat het plug-in hybride systeem dat het voor z’n modellen met 4,0 biturbo V8 heeft ontwikkeld, een systeemvermogen van meer dan 815 pk levert. De machtige achtcilinder werkt samen met een op de achteras gemonteerde Electric Drive Unit (EDU). Daarin zitten niet …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy