Porsche Taycan: grotere actieradius

Porsche voert een reeks verbeteringen door op de elektrische Taycan en Taycan Cross Turismo. Het Taycan-tweetal komt voortaan verder op een acculading en zijn nu ook met Android Auto te krijgen.

Het grootste nieuws van Porsche heeft betrekking op de actieradius van zowel de Taycan als Taycan Cross, al kunnen we je geen specifieke cijfers noemen. Porsche zegt namelijk dat het niet met nieuwe WLTP-cijfers komt, omdat de auto’s niet opnieuw gehomologeerd worden. Porsche belooft echter dat de Taycan en Taycan Cross Turismo voortaan meer kilometers uit hun accupakketten persen, onder meer doordat bij de vierwielaangedreven versies de elektromotor in de rijstanden Normal en Range brijwel helemaal is ontkoppeld.
Ook krijgen de Taycans een ‘vrijloopfunctie’, wat concreet betekent dat de motoren bij het uitrollen of stilstaan van de auto niets meer naar de wielen zenden. Beide elektromotoren …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy