Mercedes-Benz Citan is helemaal nieuw

Mercedes-Benz presenteert de tweede generatie van z’n kleinste bedrijfswagen, de Mercedes-Benz Citan. Net als voorheen is de compacte besteller een afgeleide van de Renault Kangoo, maar toch oogt hij meer als een Mercedes.

Wederom op basis van Kangoo
Ook als Tourer én luxe T-klasse
eCitan is volledig elektrisch

De nieuwe Renault Kangoo werd in november 2020 gepresenteerd. Daarmee was het een kwestie van tijd voordat zich een nieuwe Citan zou aandienen, want die Mercedes-besteller is sinds 2012 een tweelingbroertje van de Kangoo. Een wat opmerkelijk broertje, mogen we wel stellen. Het blije, bolle Kangoo-uiterlijk liet zich toch wat lastig omvormen naar de meer strakke en zakelijke stijl van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy