Kia Sportage: Europese versie in beeld

Kia geeft een tweetal designschetsen vrij van de nieuwe Sportage. ‘Maar die kennen we toch al?’- horen we je denken. Zeker, al betreft het nu de kortere en optisch iets van de internationale versie afwijkende variant die naar Nederland komt.

Kia stelt tijdens de IAA van München de Europese versie van de nieuwe Sportage voor. De vijfde generatie Sportage werd eerder dit jaar al onthuld, al betrof het toen de internationale, langere uitvoering van de SUV. Kia warmt met twee designschetsen de gemoederen alvast op voor de komst van de Sportage die je straks in Nederland kunt kopen.
Kia Sportage (Europees, kort)
Net als de nieuwe Tucson van zustermerk Hyundai komt de Sportage op de markt in twee lengtevarianten, waarvan alleen de korte naar Europa komt. De Sportage die online al zijn opwachting maakt, is de lange variant van Kia’s SUV …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy