Jaguar XE en Jaguar XF net even anders

Jaguar voert wat kleine wijzigingen door aan de resterende sedans en stationwagen in het gamma, de XE en de XF. Er zijn handige connectiviteitsfuncties en kleine uitvoeringsverschillen.

De Jaguar XE en Jaguar XF zijn allebei vrij recent gefacelift, waarbij onder meer kleine uiterlijke wijzigingen en het nieuwe Pivi Pro-infotainmentsysteem werden doorgevoerd. Nu is het alweer tijd voor een update, al gaat het nu meer om wat details. Zo wordt het Pivi-systeem binnenkort voorzien van de draadloze versie van Android Auto en Apple Carplay. Dit gebeurt ook via een over-the-air-update, zodat ook bestaande bestuurders van een recente XE en XF over deze functie kunnen beschikken.
Bovendien wordt het mogelijk om …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy