Ford Focus ST als plankharde Edition

Focus-fanaten hebben ongetwijfeld de in het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerde speciale editie van de Ford Focus ST digitaal z’n meters zien maken. Die scherpere versie van de reguliere Focus ST gaat helaas aan Nederlandse neus voorbij.

Ford heeft een speciale editie van de Focus ST ontwikkeld, die luistert naar de weinig geïnspireerde naam ‘Focus ST Edition’. Hij is puur en alleen voorbehouden aan de Focus Hatchback, terwijl de reguliere ST ook als Wagon leverbaar is.
De Focus ST Edition staat op speciale wielen die lichter zijn dan de reguliere lichtmetalen exemplaren. Om die lichtgewicht 19-inch wielen zijn Michelin Pilot Sport 4-banden gevouwen. Maar er is meer. Zo ligt de Focus ST Edition 1 centimeter dichter tegen het asfalt dan een reguliere Focus …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy