Designer schetst nieuwe versie van ‘horror-Skoda’

Ontwerper Baptiste de Brugiere heeft een moderne versie geschetst van de Skoda 110 Super Sport ‘Ferat’, een filmklassieker op wielen.

Skoda gaat lekker door met z’n ‘Icons get a Makeover’-project. Na een eerdere serie is er nu een moderne interpretatie van een echte one-off uit de Skoda-geschiedenis, de eerdergenoemde ‘Ferat’. Die auto kwam op deze site zowaar al eens eerder voorbij, zij het in een bijrol.
Het Skoda-logo zul je op de originele Ferat uit 1982 niet aantreffen. De auto werd dan ook gemaakt voor de horrorfilm ‘Upír z Feratu’ (‘de vampier van Ferat’) en moet een auto voorstellen van het imaginaire merk Ferat. Dat heeft een duister …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy