BMW 4-serie Cabrio volgens AC Schnitzer

Na de BMW 4-serie Coupé is het nu de beurt aan de 4-serie Cabrio om plaats te nemen op de snijtafel van AC Schnitzer. De Duitse tuner pakt de opengeknipte 4-serie zowel vanbuiten als vanbinnen aan.

Begin dit jaar liet AC Schnitzer zien hoe het de 4-serie Coupé het liefste ziet. De BMW 4-serie werd op optisch vlak aangepakt en diverse motorversies kregen er vermogen bij. Ditmaal schuift AC Schnitzer de BMW 4-serie Cabrio naar voren. Wat de tuner uit z’n trukendoos tovert, zorgt echter voor weinig verrassingen.
AC Schnitzer heeft voor onder andere de 420i en de M440i vermogensupgrades klaarliggen. Zo is de 184 pk sterke 420i na de AC Schnitzer-behandeling goed voor 224 pk, terwijl de normaliter respectievelijk 258 pk en 374 pk krachtige 430i en M440i dankzij de tuner 300 pk en 420 pk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy