Alpina B4 Gran Coupé onderweg

Er is een nieuwe BMW 4-serie, dus komt er ook een nieuwe Alpina B4. Dat is bijna een vanzelfsprekendheid, maar Alpina bewandelt nu wel een andere weg door niet de coupé en cabrio, maar de Gran Coupé als basis te nemen.

Natuurlijk kan het gamma in de toekomst nog worden aangevuld met andere carrosserievarianten. Deze foto’s bewijzen echter dat Alpina ook werkt aan een Alpina B4 met Gran Coupé-koets, en dat is voor het eerst. Helaas is er nog niet heel veel te zien. Een Alpina is bijna altijd behoorlijk bescheiden en onderscheidt zich met zaken als een bumperlip, wielen, kleuren en striping van een (reguliere) BMW. Bij dit witte testexemplaar ontbreken de meeste van die zaken nog, maar zien we al wel de Alpina-invulling van de achterbumper doorschemeren. Daarin zijn ook vier uitlaateindstukken opgenomen, zoals …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy