Venucia V-Online: focus op hip

Het Chinese Dongfeng heeft een nieuwe SUV gereed, een auto die luistert naar de naam V-Online, een splinternieuwe SUV die eens niet puur en alleen als EV beschikbaar komt.

Venucia is een merk van de joint-venture die Nissan en de Chinese fabrikant Dongfeng met elkaar in China hebben: Dongfeng Nissan. Het in 2010 opgezette samenwerkingsverband heeft een hele reeks modellen waarvan een deel direct is gerelateerd aan auto’s van de Renault-Nissan-Mitsubishi-alliantie. Zo is de voorheen op de Nissan Leaf gebaseerde e30 niets meer dan een Dacia Spring/Renault K-Ze met Venucia-beeldmerken en is de T70 een op de eerste generatie Qashqai gebaseerde SUV. Venucia laat nu de eerste beelden …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy