Range Rover Sport SVR als Ultimate Edition

Land Rover brengt de bizar krachtige Range Rover Sport SVR weer even onder de aandacht met de Ultimate Edition. Het nieuws zit ‘m vooral in de lak.

De Range Rover Sport SVR Ultimate Edition is dan ook een product van Land Rover Special Vehicle Operations, dat de echte bijzonderheden in het gamma verzorgt. De speciale editie van de SVR is leverbaar in nieuwe lakkleuren waarin zeer fijne glasdeeltjes zijn verwerkt. Maya Blue Gloss en Maya Grey Gloss leveren daardoor volgens de Britten een ‘intense schittering, als in een heldere sterrenhemel’. De auto is ook leverbaar in Ligurian Black Satin, een ‘kleur’ die in de volksmond ook wel matzwart wordt genoemd. In alle gevallen is het dak van de bijzondere SVR Narvik Black.
Het blijft echter niet bij de lak voor deze Ultimate Edition. De tekst ‘Range Rover’ staat in een gerasterde, zwarte/witte …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy