Na Tank 300 komt Tank 600

Een tank is een militair voertuig met rupsbanden en veelal een toeter van een kanon bovenop z’n gepantserde koepel. Tank is echter ook een merk van de Chinese autobouwer Great Wall. Tank heeft nu z’n tweede productiemodel af: de 600.

Het Chinese Great Wall Motors voert diverse merken, waaronder Great Wall, Haval, Ora en Wey. Medio vorig jaar voegde Great Wall Motors een nieuwe model toe aan het leveringsgamma van Wey: de robuust ogende Tank 300. Tank is inmiddels omgetoverd tot een merk en de 300 zal niet het enige model van Tank blijven. We maken nu namelijk kennis met de tweede SUV van het merk, de Tank 600.
Wey Tank 300 (2020)
Veel informatie geeft Great Wall nog niet vrij over de Tank 600, al is het duidelijk een groter en meer op luxe gericht model van het merk. Wel weten we dat de 600 een ladderchassis en ook een starre achteras heeft.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *