Gefacelifte Ford Fiesta in camouflagepak

Ford heeft niet alleen van de Focus een gefacelifte versie op de planken liggen, ook diens kleinere broer Fiesta gaat dit jaar onder het mes. Op een kakelverse set spionagefoto’s is die vernieuwde Ford Fiesta voor het eerst als ST-Line te zien.

Met geboortejaar 2016 is de Ford Fiesta na de Mondeo en Mustang alweer de oudste personenauto van Ford. Hoewel Ford de auto onder meer actueel heeft weten te houden door mild-hybride aandrijflijnen naar het model te brengen, is Fords Clio-, Corsa-, Yaris- en i20-concurrent nog niet op grote schaal bijgewerkt. Dat verandert dit jaar. Ford staat namelijk op het punt een facelift door te voeren op het model.
Ford lijkt wel tevreden met het ontwerp van

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy