Elektrische Ford F-150 Lightning onverwacht populair

De volledig elektrische Ford F-150 Lightning is in thuisland VS bijzonder populair. Ford verdubbelt daarom het aanvankelijk gestelde productiedoel.

Ford zegt zelf dat de Lightning ‘onverwacht’ succesvol is. Reuters meldt dat het daarom het aanvankelijke doel van ‘meer dan 40.000’ stuks in 2024 heeft verdubbeld naar meer dan 80.000 exemplaren. “We zijn positief verrast door het succes van de Lightning”, zou een van de Ford-ingewijden hebben gezegd.
Natuurlijk kan het feit dat dit nu nieuws is ook een doel zijn geweest van de eerdere voorzichtige inschatting. Toch kunnen we ons best voorstellen dat het lastig is om in te schatten hoeveel exemplaren er van de eerste elektrische pick-up op de markt zullen worden verkocht. Die pick-up-markt, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy