Dit lees je in AutoWeek 34

Geen zorgen: ook deze week is er weer een papieren AutoWeek. Nummer 34 biedt weer veel variatie, zoals je dat ook van ons gewend bent.

Elektrische en deels- elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld, maar wat als je nu eens náást die straat kijkt? Frank zoekt het uit en gaat met drie plug-inhybrides de blubber in. Hebben de Range Rover Evoque P300e, Jeep Wrangler 4Xe en Kia Sorento PHEV last van hun elektrische componenten, of is zo’n stekkerhybride juist een voordeel in het terrein? En speel je met zo’n Sorento überhaupt iets klaar? Terug op het gladde asfalt treffen we Hyundai aan, dat met de Bayon een SUV’tje onder de Kona levert. De auto gaat de strijd aan met de Skoda Kamiq, die als relatief ruime en ietwat eigenwijs gevormde cross-over in theorie in dezelfde vijver vist. Leuk detail: beide …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *