Deze elektrische BMW’s komen eraan

BMW Group vuurt binnen nu en enkele jaren een EV-salvo op autoland af. Nog voordat BMW in 2025 z’n nieuwe modellen op het nog te introduceren Neue Klasse-platform parkeert, maken we kennis met diverse nieuwe elektrische modellen van het merk.

BMW brengt in 2025 z’n eerste volledig elektrische modellen op het puur voor EV’s bestemde modulaire Neue Klasse-platform. Vanaf 2030 moeten elektrische auto’s zo’n 50 procent van de BMW-verkopen beslaan, maar ook voor 2030 en zelfs nog voor 2025 lanceert BMW Group een heel stel nieuwe EV’s.
Één daarvan is de BMW iX, een reeds onthulde elektrische SUV die in tegenstelling tot andere EV’s van het merk, denk aan de iX3 en de i4, géén broertjes en zusjes met verbrandingsmotoren heeft. Daar blijft het niet …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy