Aston Martin Vantage met V12 is onderweg

In 2007 besloot Aston Martin om de enorme V12 uit de DB9 in de V8 Vantage te lepelen. De aldus ontstane V12 Vantage lijkt een product uit lang vervlogen tijden, maar afgaande op deze beelden broedt Aston Martin gewoon op een herhaling van dit geintje.

Dat er wat met deze Aston Martin Vantage aan de hand is, is wel duidelijk. De auto is rommelig beplakt met onderdelen, is veel breder dan het origineel en heeft opvallende rij openingen in de motorkap. Met name dat laatste doet sterk denken aan de V12 Vantage, die om de V12 te koelen ook een indrukwekkende batterij koelsleuven had.
De spionagefotograaf meldt dat er uit de centraal geplaatste uitlaatpijpen – ook nieuw-  inderdaad een V12-achtig geluid kwam. Als Aston Martin inderdaad bezig is met het combineren van z’n kleinste model en z’n grootste motor, dan gaat het uiteraard om de nieuwe, 5,2 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *