Rolls-Royce Ghost volgens Novitec

Tuner Novitec heeft de nieuwe Rolls-Royce Ghost ontdekt. De Spofec-afdeling van het bedrijf stort zich op de kleine broer van de Phantom. Het resultaat is naar tunermaatstaven opvallend subtiel.

De in september 2020 gepresenteerde tweede generatie Rolls-Royce Ghost is door tuner Mansory al optisch naar het hiernamaals geholpen. Novitec’s Spofec-afdeling, die zich puur en alleen bezighoudt met modellen van Rolls-Royce, pakt het stukken subtieler aan.
Novitec brengt 22-inch lichtmetaal naar de Ghost en stelt opvallend ingetogen vormgegeven voor- en achterbumpers, een kleine achterspoiler en een sideskirt naar de Ghost. Die delen zijn volledig uit koolstofvezel vervaardigd. Daarnaast heet Novitec een nieuw uitlaatsysteem met kleppen om het geluid te regelen in het magazijn liggen. De Ghost is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *