Europese Kia Sportage debuteert tijdens IAA

De IAA van München is het podium waarop Kia de Europese versie van de volledig nieuwe Sportage presenteert. Die nieuwe SUV debuteert dan direct als plug-in hybride.

Medio dit jaar gaf Kia de eerste foto’s van de internationale versie van de nieuwe Sportage vrij. Tijdens de IAA van München, die in de eerste week van september z’n poorten opent, beleeft de voor de Europese versie van die SUV zijn debuut.
Volgens Kia is het voor het eerst dat het met een volledig op de Europese markt toegespitste versie van de Sportage komt. Het betreft in ieder geval niet de lange versie van het model die al online zijn rondes maakt. Ook de Hyundai Tucson, het zustermodel van de Kia Sportage, kent een korte en

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy