Chevrolet laat Corvette Z06 zien

Chevrolet komt binnenkort met de eerste extra krachtige versie van de actuele Corvette Stingray. Het is voor het eerst dat het merk zelf ruchtbaarheid geeft aan de komst van de Z06-versie.

De huidige generatie Corvette Stingray is een van de meest besproken generaties Corvette ook. Waar Chevrolet’s Corvette z’n krachtbron traditioneel in de neus had liggen. bevindt de machinekamer zich in de nieuwste Corvette-incarnatie achter de voorstoelen. Chevrolet laat nu de eerste beelden zien van de op stapel staande Corvette Z06, een auto waarvan nu ook bekend is dat hij op 26 oktober wordt onthuld.
De Corvette Z06 krijgt natuurlijk meer vermogen dan de reguliere varianten. In z’n huidige vorm heeft de Corvette een 497 pk sterke turboloze 6.2 V8. De Z06-variant schopt het mogelijk tot zo’n 600 pk. Of Chevrolet de 6.2 V8 voor de Z06 van een supercharger voorziet óf dat het de 5.5 V8 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy