“Sportieve EV’s totaal niet interessant’ – AutoWeek Podcast

Een nieuwe aflevering van onze podcast De Uitlaat! Roy reed met de Kia EV6 en vertelt daarover, maar Marco laten weten dat de snelste en meest sportieve EV’s hem totaal niet kunnen boeien. Daarnaast bespreken de mannen hun favouriete brandstofmotoren die nu te koop zijn en bespreken ze de nieuwe Lamborghini Countach. Los daarvan komen de vaste rubrieken langs, luister hieronder of op je favouriete podcast om er achter te komen wat de tegenvaller van de week is.

Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook via Apple Podcast, Spotify, TuneIN, Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen aflevering wilt missen. Iedere twee weken is er een nieuwe aflevering!
Laat in de comments weten wat je ervan vindt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *