Opel Grandland (X) – Facelift Friday

Opel heeft een nieuw familiegezicht en dat zullen we weten ook. Na de facelift van de Crossland en de introductie van een geheel nieuwe Mokka werd eerder deze zomer ook de Grandland van het Vizor-front voorzien.

Opel maakt het ons niet gemakkelijk. Wij van AutoWeek.nl laten ons graag voorstaan op het feit dat je met het selecteren van een merk en model alle informatie over de betreffende auto op je scherm krijgt. De facelifts van de Crossland én de Grandland brachten echter een minimale naamswijziging met zich mee, waardoor je voor een volledig (nieuws-)beeld over deze auto’s nu én op de oude én op de nieuwe naam moet zoeken. Juist: met, of zonder X.
De wijzigingen aan de Grandland zelf zijn heel wat minder …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy