Land Rover Defender als extra lange 130

Het leveringsgamma van de Land Rover Defender is al behoorlijk uitgebreid, maar nog niet voltooid. Er zit een Defender 130 in het vat, een versie die nog een stuk forser wordt dan de momenteel langste Defender, de 110. Op deze set spionagefoto’s is die Defender XXL voor het eerst te zien.

Land Rover levert de Defender in twee formaten. De (zonder reservewiel gemeten) 4,32 meter lange Defender 90 heeft de 4,76 meter lange Defender 110 boven zich. Die 110 krijgt op zijn beurt de Defender 130 boven zich, een versie waar we al voor de officiële onthulling van de Defender lucht van kregen. Op deze set spionagefoto’s is die Defender voor het eerst te zien. Inderdaad, het wordt een behoorlijke jongen. De Defender 130 wordt op basis van eerder gelekte en achteraf correct gebleken gegevens zonder achterwiel maar liefst 5,10 meter lang. Dat maakt ‘m maar liefst 34 centimeter …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *