Genesis toont heftige pixelracers

Genesis heeft twee splinternieuwe raceauto’s gepresenteerd, al achten we de kans klein dat je er ooit een fysiek exemplaar van zult zien. De twee scheurneuzen zijn namelijk ontwikkeld voor racegame Gran Turismo , maar één ervan is interessanter dan je wellicht zou denken.

Autofabrikanten ‘ontwikkelen’ al jaren auto’s voor de racegameserie Gran Turismo, scheurneuzen met een heftig uiterlijk en onaardse hoeveelheden pk’s die veelal alleen in digitale vorm bestaan. Ook Genesis komt met een stel pixelracers: de G70-GR3 en de X-GR4. Die eerste is een raceauto op basis van de gefacelifte G70, Genesis’ antwoord op auto’s als de Mercedes-Benz C-klasse en BMW 3-serie. Van de G70-GR3 heeft Genesis ook een in tastbare vorm bestaand exemplaar gemaakt, al is het waarschijnlijk niets meer dan een puur optisch verbouwde G70 zonder een noemenswaardig gemodificeerde aandrijflijn. De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy