Ford Mustang Mach-E krijgt opvallend nieuw pakket

Ook zo moe van al die Black Editions, Black Packs die autofabrikanten op hun modellen aanbieden? Daarin sta je niet alleen, zo blijkt. Ford komt namelijk met een pakket waarmee je de elektrische Mustang Mach-E op compleet tegenovergestelde wijze kunt aankleden.

De Ford Mustang Mach-E is ondanks zijn elektrische aandrijflijn en typische Mustang-designelementen op bepaalde vlakken een echte cross-over. Net als tal van andere SUV’s en cross-overs heeft de auto zwarte kunststof wielkastranden, tenzij je de absolute topuitvoering kiest. De Mustang Mach-E GT heeft namelijk in carrosseriekleur uitgevoerde wielkastranden en dito zijspiegelkappen. Ford biedt nu een Frost White-pakket aan voor bepaalde versies van de Mustang Mach-E waarbij die attributen ook …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy