Ford Explorer ST met achterwielaandrijving

Gek nieuws van Ford. Het merk komt in de Verenigde Staten met een achterwielaangedreven Explorer ST. De Explorer ST is van zichzelf al een bijzonder model, maar een achterwielaangedreven versie maakt de sportieve SUV nog een tandje eigenwijzer.

Ford biedt de Explorer in Nederland alleen als plug-in hybride aan. Ook wat uitvoeringen betreft heb je weinig te kiezen. Altijd is de Explorer uitgedost als ST-Line. In de Verenigde Staten levert Ford ook een andere aandrijflijnen in de SUV, waaronder een 305 pk sterke 2.3 viercilinder turbomotor. Dat is direct de versie die de Amerikaanse klant straks ook als ST-Line kan bestellen. Interessanter is echter het geintje dat Ford met de Explorer ST uithaalt.
De begin 2019 gepresenteerde Explorer ST is een dankzij een geblazen 3.0 V6 406 pk en 563 Nm sterke ‘sportieve’ variant van de ruim 2 ton wegende …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy